Reflexologische consulten, klachtverlichtende & stressverlagende massages

 Helaas is de praktijk wegens gezondheidsredenen gesloten voor onbepaalde tijd.  

Heb je vragen, kun je altijd even contact opnemen. Heb je een cadeaubon, deze blijft gewoon geldig, óf je mag je geld terug vragen. Zoals het er nu naar uitziet (mei 2023) blijft de praktijk zeker tot 1 september gesloten. Ik kan helaas niet precies zeggen wanneer ik weer in staat zal zijn daadwerkelijk de praktijk te heropenen.

Mocht je graag een verwijzing naar een gewaardeerde collega willen, neem ook dan gerust even contact op. 

Lieve groet, Joyce.

 

Bij HealingSteps kun je terecht voor een heerlijke Massage.

Of dat nu is omdat je klachten ervaart, of stress wilt reduceren, ik help je graag. Je kunt terecht voor Reflexzonetherapie, een lichaamsmassage die op jouw klachten gericht is, of op het verminderen van stress. 

De Dorn Methode corrigeert op een zachte manier een beenlengteverschil en scheefstand in bekken en wervelkolom. Aansluitend kun je voor de Breuss massage kiezen: een zachte massage van de wervelkolom die heel ontspannend is, en prettig is voor mensen met rugklachten zoals een hernia of osteoporose (ook los te boeken). 

 Klik hier voor een overzicht van alle massages en hun beschrijving.

Even voorstellen: 

Mijn naam is Joyce Koster-Min, in 2006 ben ik afgestudeerd aan de HAN (Haagse Academie voor Natuurgeneeswijzen). Ik heb na mijn examen mijn eerste Massagepraktijk opgezet, massagepraktijk Eleonora in 's-Gravenzande. In februari 2016 heb ik HealingSteps geopend. 
Mijn passie begon met reflexzonetherapie, maar gaandeweg bleek ik lichaamsmassages geven ook erg leuk te vinden.
HealingSteps is aangesloten bij een beroepsvereniging, de VNRT, zodat je altijd verzekerd bent van een therapeute die up-to-date en bijgeschoold is. Hierdoor kun je de consulten reflexzonetherapie gedeeltelijk vergoed krijgen, als je aanvullend verzekerd bent, kijk voor meer informatie onder het kopje tarieven. 

In september 2020 ben ik gestart ik met het eerste jaar van de opleiding tuina massage. Op dit moment volg ik het 2e jaar van deze opleiding (dit jaar zal ik in 2 jaar doen). Daarnaast staan er altijd nog andere bijscholingen op de planning die ik wens te volgen, dit jaar, 2022, heb ik het vervolg van de oorreflexologie al gevolgd, en staat haraniveau en voetreflexologie voor juni op de planning.